Falselashes and Circle lenses

Eli siis uusia kosmetiikahankintoja! Jokin aika sitten etsin uusia ripsiä ebaysta. Löysin sitten tämän kaupan (Klick) joka möi näitä ripsiä (ja vielä söpöissä pinkeissä pakkauksissa). Ostinkin samantien viisi pakettia, neljät ylä- ja yhdet alaripset! Pakko sanoo että ainakin nää yläripset on tosi pehmeet ja mukavat ja ripsinauha näissä on tosi ohut ja taipuisa niin sekään ei ikävästi töki luomen sisäkulmaan (joka on ollut ongelma joidenkin muiden ripsien kanssa). 

Ripsien lisäksi hommasin uudet piilarit Klenspopista! En ollut ennen tilannut tuolta, mutta valikoima sai mut vakuuttuneeksi. Ja sain kaupanpäälle kerrankin jotain hyödylistä, nimittäis sillmätippoja! Tilasin Magic Eye Skinny Brown- nimiset linssit. Nää (kuten ilmeisesti suurin osa Klenspopin myymistä linsseistä) on vain kuuden kuukauden linssit, minkä takia nää ainakin tuntuu vähän ohuemmilta kuin muut mun piilarit.  Jäi kyllä monet ihanat linssit vielä odottamaan seuraavaa tilausta! 
Kokeilin eilen erilaista kampausta ja tykästyin tähän yllättävän paljon. Ajattelinkin laittaa hiukseni samalla tavalla myös tänään, kun menen illastamaan Iida, Sarin ja Niinan kanssa Amarilloon. Eli alankin pikku hiljaa tästä laittautumaan iltaa varten.


- sometime ago I purchased some new cosmetics: false lashes and circle lenses
- I bought these lashes from eBay (klick). These lashes are super soft and comfy!
- This was first time I ordered lenses from Klenspop. I bought Magic Eye Skinny Brown-lenses and I really like how natural these look, but still give that enlargement effect. I also got eye drops for free!
- Yesterday I tried bit different hair style from my regular hair styles. I like this style a lot and I'm thinking of styling my hair again like this, because I'm going to have dinner with Iida,Sari and Niina tonight!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti