Denim x Leather

Asupostausta asupostauksen perään, mutta tiedättekö kun on monta päivää istunut sisällä tylsissä kotivaatteissa tekemättä juuri mitään, tulee se fiilis laittautua ja laittaa päälle se vaatekaapin kivoin juttu. Mulle se on tällä hetkellä tämä Radyn farkkumekko. Päätin että nyt en enää malta odottaa kesään asti, jotta tämä ihanuus pääsisi kaapista ja yhdistin sen pitkään neuleeseen jottei tulisi ihan niin kylmä, varsinkin kun aamupäivä oli eilen aika viileä. Vaikka musta on viime vuosina tullut paljon tarkempi mun helmojen pituuden suhteen ja yleensä vaatekaupasta lähtee mukaan jtn enempi midi mittaista tykkään edelleen lyhyistä helmoista.  Mun puolestahan jokainen saa pukeutua ihan miten haluaa, mutta mulle itselle tulee paljon varmempi olo kun ei tarvitse pelätä että tulee kylmä tai että takapuoli vilkkuu ja siksi oon viime aikoina tykännyt yhdistää lyhyimmät helmat pitkään neuleeseen. Toimii.
Jacket: Egoist / Gardican: Bik Bok / Dress: Rady / Bag: Rady / Shoes: Nelly
Mun pääsiäinen kului siis kotona loikoillessa, mitä nyt pitkänäperjantaina tehtiin shoppailureissu Kuopion Matkukseen. Ikeasta tulikin ostettua kaikki mitä pitikin ja yksi mattokin lähti mukaan, vaikka se ei suunnitelmiin kuulunutkaan. Mutta nyt tällä on ihanan kodikasta, joten ei haittaa. Alkaakin olla kaikki paikallaan niin saan varmaan aika piakkoin seuraavan sisustuspostauksen kirjoitettua. 

Millaisissa merkeissä teidän pääsiäinen kului? 

4 kommenttia:

  1. Onpas kiva asukokonaisuus! Tuo farkkumekko sopii sulle kyllä todella hyvin ja voi vitsit, tuo laukku! Sekin on aivan ihana *_*

    VastaaPoista
  2. Olipa iloinen yllätys, kun luin kommenttisi tuulimaria-blogissa ja oletkin taas jatkanut bloggaamista :) Oletko muuten estänyt anonyymin kommentoinnin? Piti ihan kirjautua google-tiliini, jota en koskaan käytä.

    Sinulla on edellisessä postauksessa tosi nätti kampaus. Miten sait ponnarin noin kivasti pystyyn, ettei se ole litteänä päätä vasten?

    Cindy on suloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit tänne ja kiitos kommentista! En olisi muuten varmaan tajunnutkaan että epähuomiossa tätä uutta blogia väsäillessä on ilmeisesti jäänyt joku rasti väärään kohtaan. Ei siis ollut tarkoituksellista estää anonyymi kommentteja ja jatkossa anonyymi kommentointikin onnistuu. :D

      Kiitos paljon! Hirveen vaikee selittää mut mulla on tapana "flipata" ponnari tällä tavalla: https://www.youtube.com/watch?v=34wAbOKCcbI Onnistuu myös ilman apuvälineitä.

      Hän on ♥

      Poista