Sisustuspostaus // Olohuone

Ihanaa kun aurinko paistaa. Ja se taitaakin olla se ainut hyvä asia koko päivässä. En sen enempää jaksa yksityiskohtiin mennä, mutta aivot meinaa räjähtää kun on miljoona kuusisataa asiaa hoidettavana. Olen niin kiitollinen, että kesälle on neljän kuukauden ajaksi luvassa töitä ja näin ollen paremmat tulot, eikä tarvitse ainakaan hetkeen murehtia ainakaan näitä samoja asioita. Päätin kuitenkin yrittää kääntää tämän päivän enempi plussan puolelle ja napata muutaman kuvan olohuoneesta ja kirjoittaa sisustuspostauksen. Olohuone alkaa olla aika viimeisen päälle valmis, lukuunottamatta sitä että haluaisin television päälle jonkinlaisen taulukollaasin joskus lähitulevaisuudessa. Yllä oleva kuva on television vieressä olevasta kirjahyllystä (sohvaa vastapäätä siis), josta kirjojen lisäksi löytyy myös mustia kynttilöitä ja pieni hopeinen lamppu, joka on ehdottomasti yksi mun sisustusaarteista! 
Me suositaan aika tummia värejä meidän sisustuksessa. Ollaan molemman useamman kerran todettu ettei valkoinen koti sopisi meille. Mutta onneksi tekstiileillä, kuten tyynynpäälillisillä, saa vaivattomasti ja edullisesti vaihdettua huoneen ilmettä mielen mukaan. Tällähetkellä olen niin tykästynyt tuohon vaaleaan taljaan ja tyynyihin. Vanhempi talja laitettiin eteisen rahin alle matoksi. Se sopii siihen tosi hyvin. Ihan "väriä-väriä" olohuoneeseen tuovat nuo muutamat kasvit. Rakastan kasveja ja joka kevät mun on ostettava ainakin yksi uusi viherkasvi. Jää nähtäväksi millaisen viidakon päästän parvekkeelle valloilleen tänä kesänä. Haha!
Parin viikon takaisella Ikean reissulla ostettiin olohuoneesen juurikin tuo talja ja uusi matto, vaikka sitä ei kauppalistalta löytynytkään. En vaan vounut sille mitään että rakastuin tähän pitkä lankaiseen karvamattoon. Niin pehmeä ja niin lämmin! Makoiltiin Cindyn kanssa ainakin pari varttia tämän päällä kun otin sen pois paketista ja levitin lattialle.
Ikkunattomalta seinältä löytyy iso kokovartalopeili, lipasto ja lisää viherkasveja. Kun muutimme tänne, ainut peili koko huushollissa oli vessanpeilikaappi... Kyttäsin sitten tajouksia niin kauan kunnes tämän Jyskin peilin hinta tippui kotiutettavaksi sopivaksi. Peilin oikealle puolelle on  H&M Homesta ostetun tajottimen päälle kasaantunut kynttilöitä ja pikkutavaraa. Mulla vaan on tapana täyttää kaikki vapaat tasot kynttilöillä! Don't judge me!
Vaikka television päältä taulut puutuvatkin niin onneksi kaikki seinät eivät ole yhtä tylsän näköisiä, sillä melkein samantien muutettuamme tilasin Deseniosta tämän Stockholm-julisteen jota sitten muokkasin enempi meidän näköiseksi. Sisustusjulisteista tarkemmin sitten kun Zazzlen tilaus (joka on auttamattomasti myöhässä) saapuu.

Kiitos kun luit. Miltäs olohuoneen sisustus näyttää teidän silmäänne?

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä teidän olohuone on todella tyylikkään näköinen! Aivan kuin jostain sisustuslehdestä, mä ainakin tykkään tosi paljon *_*

    Ja hei, se on ihan fine laittaa koti täyteen kynttilöitä! Itsekin rakastan niitä ja etenkin sykyisin on ihanaa vain rentoutua ja olla kynttilän valossa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äääk kiitos paljon! ♥

      En siis ole ainut! Välilä en edes ymmärrä miten paljon kynttilöitä on tullut ostettua ennen kuin Iida huomauttaa :D

      Poista