Foggyfoggyfoggy

Hyvää päivää! Otsikostakin voi päätellä elämäni olleen ennemän tai vähemmän sumuista ja stressaavaa viime aikoina. Tästä syystä blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle ja postaustahti on hidastunut. Juuri näin en halunnut käyvän, kun aloin taas bloggaamaan, mutta elämää ei voi ennustaa. Kaikki on periaatteessa hyvin, mutta asumiseen liittyvät asiat ovat nyt vähän epävarmalla pohjalla. Eikä tilanne ole vieläkään ratkennut suuntaan tai toiseen, vaikka tässä tilanteessa ollaan oltu jo pari kuukautta. Tästä asiasta stressaaminen vie kaikki voimat ja aikalailla koko loma on mennyt tätä asiaa murehtiessa, mutta onneksi tänä kesänä/syksynä on odotettavissa jotain mukavaakin. Meillä sattui äidin kanssa lomat samaan aikaan (kerrankin) ja hän ehdotti lähtisimmekö syyskuun alkupuolella Kroatiaan. Minua ei sen enempää tarvinnut mukaan suostutella, joten seuraavana päivänä olikin jo matka varattuna. Musta tuntuu että tämä reissu antaa mulle juuri se mitä olen tältä kesältä kaivannut; Auringossa makaamista, altaalla oleskelua ja hyvää ruokaa ja seuraa. "I need my vitamin SEA". Oikeeta lomaa, jättäen murheet hetkeksi tänne Suomeen. Lähtöön on tosiaan vielä pari viikkoa ja kaikki vinkint Kroatiaa ovat tervetulleita. 

Blazer: Ebay // Top: Delyle Noir // Jeans: H&M // Bag: Taobao // Shoes: Rezoy
Tänään pitkästä aikaa jaksoin laittautua kunnolla sen jälkeen kun värjäsin hiukseni tumman vaaleiksi. Aluksi olin järkyttynyt miten tumma lopputulos oli pestyäni värin pois, mutta nyt totuttuani muutokseen, voisinkin ehkä värjätä vaikka vähän tummemmaksi ennen reissua. Vaikka tänään ei ohjelmassa ollut mitään sen kummempaa kuin vain kauppareissu, päätin pistää jotain nättiä päälle. Päädyin sitten tähän todella simppeliin ja helppoon asuun. Mitä tykkäätte? 

2 kommenttia:

  1. Näytät näissä kuvissa niin kauniilta! Tuo hiusväri passaa sulle ainakin mun silmissäni todella hyvin ♥

    Onneksi pääset hieman lomailemaan auringon lämpöön ja samalla kannattaa tosiaankin jättää kaikki murheet Suomeen siksi aikaa. Toivottavasti kaikki "ongelmat" kuitenkin ratkeavat jossain vaiheessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! ♥

      No niinpä! Vieläkään ei asioihin ole tullut selvyyttä, mutta toivottavasti mahdollisimman pian saan lopettaa näistä asioista murehtimisen.

      Poista