Rady and friends

Heissan! Olen jostain saanut jonkun pöpön ja onnistuin sairastumaan flunssaan. En muistanut sairastamisen olevan näin tylsää. Mutta nyt olen jo terve lukuun ottamatta vuotavaa nenää. Onneksi, sillä parin päivän päästä suunnataan kohti Kroatiaa. Anyway halusin nyt matkavalmisteluiden välillä tulla kirjoittelemaan tänne kuulumisia ja jakamaan viimeisimmät ostokset.
Viime viikolla kahvittelin pitkästä aikaa rakkaiden Sarin ja Niinan kanssa. Höpöteltiin taas niin kaikesta. Oli ihana nähdä kunnolla sillä vaikka asumme lähekkäin, näemme liian harvoin. Mutta toivottavasti tähän tulee muutos! Otettiin Sarin kanssa vähän kuvia Snow-appilla ja ainakin mun yksi ehdotomista suosikki filttereistä kyseisessä sovelluksessa on tämä jolla saa purikuria muistuttavia kuvia. Snow-appista löytyy ihan mieletön määrä kaikkia erilaisia juttuja ja filttereitä ja uusia tulee koko ajan lisää!
Saman päivän aamuna postimies toi paketin joka sisälsi pari uutta juttua Radyltä syksyä varten. Tutkailin eräänä päivänä eri shopping serviceiden ominaisuuksia ja huomasin että Treasure Japanin kautta pystyy tilaamaan Mercarista! Olen monesti harmitellut miten paljon tuolta löytyy kaikkea ihanaa pienillä hinnoilla, mutta kun From Japanin kautta (joiden tyytyväinen asiakas olen ollut jo pitkään) ei pysty tuolta ainakaan toistaiseksi tilaamaan ja kuvittelin näin olevan muidenkin shopping palveluiden kanssa. Mutta voi sitä onnea kun nyt löysin servicen jonka kautta tilaaminen onnistuu! 
     Nämä molemmat ovat tosiaan uudenveroisessa kunnossa hintalappuineen kaikkineen. Melkein huvittavaa miten halvalla onnistuin nämä löytämään, kun vertaa noihin hintalappujen alkupeiräisiin hintoihin. Mercarin kanssa ei kannata jäädä vitkuttelemaan jos tekee jonkun löydön, sillä varmasti jos joku myy esim. juuri Radyn vaatteita edullisesti, niin joku sen ehtii ostaa jos ei ole nopea!

Nyt jatkan matkahommia ja seuraavat postaukset tulevatkin sitten olemaan vähän lämpimemmistä maisemista! 

2 kommenttia:

  1. Onpas suloisia kuvia susta ja Sarista! Tällaisia kuulumispostauksia olisi kiva lukea kyllä lisääkin :> Ja toivottavasti sun reissusi on erittäin onnistunut! Jään innolla odottelemaan jos vaikka postailisit joitain matkakuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Kiva kuulla! ♥

      Reissu meni hyvin ja on jo kova ikävä takaisin Kroatiaan! :D

      Poista